ZAMANSIZ STİL: PUANTİYE

 

Bundan tam 60 yıl önce moda olup, hala tercih edilen bir desen asla demode olamaz. Vintage olur, Retro olur, şık olur, sevimli olur, trend olur ama illaki olur! İşte zamansız diye buna denir diyorum ve benim de asla vazgeçemediğim puantiye şıklığına birlikte göz atalım istiyorum.

Kıyafetten aksesuara, mutfak dekorasyonundan ofis malzemelerine kadar karşınızda puantiye…

 

 

 

 

 

Her kadının dolabında yerin var puantiye

1950 ve 60’lardan günümüze, vintage modası dendiğinde “puantiye şıklığı” aklımıza gelir.  Yıl 2020 olabilir ama bu gerçek hiçbir zaman değişmez. Puantiyeli elbiseler,  bluzlar, tulumlar, pantolonlar… Hepsinin ayrı bir güzelliği vardır. İster romantik, ister klasik fark etmez puantiye rüzgarına kapılmış kadınların gardrobunda eksik etmediği parçaları mutlaka bulunur

 

 

 

 

Puantiyeli Aksesuarlarla sitilinize sihirli bir dokunuş yapın

Elbiseler, etekler ve pantolonlarda puantiyeyi görmek mümkün. Ama aksesuarlarda da puantiyeye çok sık rastlıyoruz.  Özellikle fular, ayakkabı ve çanta modellerinde oldukça şık duruyor. Stiliniz nasıl olursa olsun hepsine uyum sağlayan sihirli bir parça oluyor.

 

 

 

 

 

 

 

Evin her köşesinde ayrı bir puantiye

Tasarımcılar puantiyeyi sıradan havasından çıkarıp farklı konseptlerle karşımıza çıkarıyor. Trendler değişiyor ama her trende uygun şekle bürünüp puantiye bir şekilde yeniden karşımıza çıkıyor.

Yalnız kıyafet ve aksesuarlarda değil, ev dekorasyonunda da tercih edilen puantiye ile tarzınıza uygun mekanları yaratmak size kalmış. Sizin ki Nostaljik puantiye mi olsun yoksa modern mi?

 

 

 

 

 

İş yerinde fark  yaratın

Dosyalar, bilgisayar, kalemler, ajanda… İş yerinde masada hemen hemen hep aynı şeyler vardır. Siz biraz fark yaratıp, dikkat çekmeye ne dersiniz?

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir